Fiksaamopalvelut

Auton päältäpesu

Mitä päältäpesu käsittää? Auto pestään huolellisesti päältäpäin, sekä ovien välit sekä kumimatot, tähän on lisämaksusta optiona saatavilla myös moottorin pesu, joka tehdään täysin asiakkaan vastuulla. Ja lopuksi huolellinen kuivaus.

Sisäfiksaus

Mitä sisäfiksi sisältää? Tehdään ensinnäkin tuo edellämainittu päältäpesu, sen jälkeen auto imuroidaan. Yksityishenkilöiden autoista ei imuroida:takakontteja,hanskalokeroita eikä muitakaan säilytyslokeroita, ELLEI ASIAKAS SITÄ ITSE ERIKSEEN PYYDÄ. Tämä siksi, että siellä voi olla monia erilaisia lippulappuja, jotka ei meille fiksareille kuulu, näinollen, jos haluat em.kohteet käydyksi, poista autosta huolellisesti kaikki henk.koht omaisuus yms. Imuroinnin jälkeen käydään muoviosat(kynnyslistat,penkkien muovit,keskikonsoli,kojelauta yms) puhdistavalla hoitoaineella. Sen jälestä tulee ikkunanpesu ja viimeisenä penkkien pesu.

Vahaus

Mitä vahaus sisältää? Tässäkin tapauksessa alotetaan päältäpesulla, jonka jälkeen ajoneuvo vahataan asiaankuuluvin välinein asiakkaan valitsemalla vahalla.

Myllytys

Mitä myllytys sisältää? Edelleen sen päältäpesun, jonka jälkeen auto kiillotetaan koneellisesti ensin Prestan Ultra Polishilla ja perään Prestan Swirl Removerilla. Sen perään vahaus asiakkaan valitsemalla vahalla.

Mitä täysfiksi sisältää? Kaiken edellämainitun.

Palvelut meiltä

Fiksaus Joensuu

Auton sisäfiksaus

Tehdään päältäpesu, sen jälkeen auto imuroidaan. Yksityishenkilöiden autoista ei imuroida: takakontteja, hanskalokeroita eikä muitakaan säilytyslokeroita, ellei asiakas itse pyydä

Auton pesu Joensuu

Päältäpesu

Auto pestään huolellisesti päältäpäin, sekä ovien välit sekä kumimatot, tähän on lisämaksusta optiona saatavilla myös moottorin pesu, joka tehdään täysin asiakkaan vastuulla. Ja lopuksi huolellinen kuivaus.

Auton vahaus Joensuu

Auton vahaus

Alotetaan päältäpesulla, jonka jälkeen ajoneuvo vahataan asiaankuuluvin välinein asiakkaan valitsemalla vahalla.

Myllytys Joensuu

Auton myllytys

SIsältää päältäpesun, jonka jälkeen auto kiillotetaan koneellisesti ensin Prestan Ultra Polishilla ja perään Prestan Swirl Removerilla.

Ota yhteyttä

045 184 4500
mikuuu.fiksaamo@outlook.com

Seuraa meitä somessa

 Mikuuu - instagram